header_8

Implementaties

Samen werken, daar gaan we voor

Of u nu een grote of kleine organisatie bent, veel of weinig hulp nodig heeft: wij helpen u met implementeren. Wij zijn graag uw samenwerkingspartner.

Wij vinden werken leuk, zeker als het doelgericht is

Wij beginnen altijd met het bespreken van uw doelen: wat wilt u bereiken? Een implementatie is immers nooit een doel op zich, maar ‘slechts’ een doeltreffend middel.

Vakmanschap verwerkt in legoblokken

Wij delen onze informatie, kennis en kunde continue. Daarmee starten wij al direct bij de eerste kennismaking. Wij hebben veel goede praktijken, daar laten wij u graag gebruik van maken. Daarom hebben wij onze legoblokken ontwikkeld: bouwstenen volgestopt met onze kennis. Deze maken we graag, samen met u, passend voor uw situatie.

Wij raken informatie, kennis en kunde niet kwijt

Ons primaire doel is dat u onafhankelijk kunt werken. Zodat u bijvoorbeeld na een implementatie een vliegende start kent. Daarom leggen we de onderbouwing van de keuzes die zijn gemaakt goed, begrijpelijk en vindbaar voor u vast.

Extra grip op uw informatie: Infogrip

Daar wij tijdens ons werk grip willen hebben op de gegevens die we gebruiken en verwerken, hebben wij Infogrip ontwikkeld om. Hiermee kunnen we uit verschillende applicaties gegevens halen. Dit helpt ons, maar ook u. Zowel tijdens, als na afloop van onze inzet met overzichtelijke overzichten, inzichten en rapportages.

Vakmanschap overdragen tijdens onze trainingen

Bij een implementatie horen ook altijd trainingen voor alle soorten gebruikers van de applicatie. Van verzorgende tot medewerker cliëntenadministratie. We leren hierin hoe de applicatie werkt en hoe de applicatie de administratieve en zorginhoudelijke processen ondersteund. Kortom van dossier tot facturatie en van planning tot urenregistratie. We verzorgen ook trainingen los van implementaties, u kunt hier daar alles over lezen.

Wij blijven u desgewenst ondersteunen

Als een project klaar is, kunt u natuurlijk zelf aan de slag. Gaat dat toch iets minder makkelijk, of wilt u waar nodig juist meer structureel met ons samenwerken? Ook dat kan. Bij het verder optimaliseren, verbeteren en beheren van uw processen en applicaties, werken wij ook graag met u samen. Zo bouwen wij aan onze en uw kennis, verankerd in een goede en langdurige relatie.

Welke applicaties

Wij hebben ervaring met heel veel applicaties uit de zorg. Wij kennen de elektronische cliëntendossiers, waaronder Ons, Pluriform, Cura, mijnCaress, Plancare en Ysis. Ook werken wij met roosterprogramma's zoals Ortec, elektronische voorschrijfsystemen zoals Medimo, HRM systemen zoals Talent&Salaris en diverse vormen van ketencommunicatie.

Neem contact met ons op als uw applicatie er niet bij staat, want wij kennen ook andere applicaties. En als we toevallig een applicatie nog niet kennen, duiken we er snel in en leren we die applicatie in een mum van tijd kennen. Op onze kosten natuurlijk.

Interesse of vragen?

Bel ons ons gerust op (026-3396666) of neem contact op via de mail.