Servicedesk van TTS naar Infozorg


Per 1 januari 2019 hebben wij de servicedesk van Technology To Serve (TTS) overgenomen. Dat betekent dat ons Infopunt nu het eerste aanspreekpunt is voor alle vragen over ResidentWeb ECD en de Care2App Suite. Tevens begeleiden wij nu alle implementaties van deze applicaties.

Deze overname biedt zowel onze gezamenlijke klanten als onszelf nieuwe kansen. De klanten van TTS krijgen nu ook toegang tot onze legoblokken en daarmee tot onze kennis. Door samen deze nieuwe relatie aan te gaan kunnen wij onze kennis en kunde breder tonen. Infopunt is er altijd op gericht om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, en dat is precies wat we ook voor deze nieuwe klanten gaan doen. Het team van Infopunt heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om alle ins en outs van de applicaties van TTS in de vingers te krijgen. Infopunt is vijf dagen in de week tijdens kantooruren te bereiken.

De vraag achter de vraag

Interessant is altijd weer om te merken dat achter de aanvankelijk gestelde vraag vaak nog een andere, diepere vraag zit. Dat geldt overigens niet alleen voor de nieuwe klanten die nu via TTS binnenkomen, maar voor alle klanten met wie wij samenwerken. Natuurlijk kunnen wij in een applicatie een gebruikersaccount voor een nieuwe medewerker aanmaken, maar daarnaast is het goed om te kijken hoe het bedrijfsproces daarachter eruitziet. Wij zetten onze kennis altijd om naar - zoals wij het noemen - legoblokken. Met deze legoblokken kan iedereen zelf verder bouwen. En daarmee kunnen wij nu ook met deze nieuwe TTS-klanten een efficiëntieslag maken.

Voedingsbodem

Wij hebben inmiddels al veel TTS-klanten gesproken en geholpen met actuele vragen. Daarnaast zijn wij bezig al deze nieuwe klanten te bellen om kort nader kennis te maken. Het is goed om hierbij te merken dat onze kennis en kunde, van zowel (zorg)processen als van ondersteunende applicaties, direct bij deze nieuwe klanten een voedingsbodem vindt. Het spreekt voor zich dat wij met veel plezier onze kennis dagelijks aan al onze klanten ter beschikking stellen.

31 januari 2019