Infogrip nieuwtje

Mei 2018

Lees meer over:

  • Twee nieuwe en interessante rapporten
  • Een Ons update? Een Infogrip update!
  • Twee handige hulpmiddelen

Wil je meer weten over de inhoud van een rapport, dan vind jij ook een detail beschrijving in Saar onder de Infogrip pagina. Heb jij onverhoopt nog geen toegang tot Saar, neem dan contact op met ons Infopunt via dit formulier, dan regelen wij jouw toegang.

Een Ons update? Een Infogrip update

Daar Ons updates ondergaat, passen wij ook Infogrip aan. Dit keer op het gebied van verzekeringen. Bestaande rapportages hoeven niet aangepast, omdat wij een algemene maatregel hebben getroffen.

In een recente versie van Ons is het mogelijk geworden om aanvullende verzekeringen op te halen. De bestaande rapportages waarin verzekeringsgegevens getoond worden, konden hierdoor dubbele verzekeringsgegevens tonen. Via een aanpassing die wij daarom hebben gedaan in de bedrijfslaag onder de rapportages is ervoor gezorgd dat deze update geen invloed heeft in bestaande rapportages.

Beschrijving van biebrapporten? Zie Saar!

Je krijgt dit bericht omdat jullie abonnee zijn van Infogrip. Wil jij jezelf afmelden voor dit soort Infogrip nieuwtjes? Meld je dan hier af: afmelden Infogrip nieuwtjes.