Celina Schepers


The pessimist sees difficulty in every opportunity. The optimist sees opportunity in every difficulty - Winston Churchill

Dat ik iets voor anderen wil betekenen was van jongs af aan al duidelijk. Nadat het onderwijs toch niet helemaal mijn ding bleek te zijn heb ik de overstap gemaakt naar de zorg en hier heb ik geen moment spijt van gehad. Tijdens en na het behalen van de opleiding verpleegkunde heb ik met veel plezier bij verschillende zorgorganisaties mogen werken. Ik heb ervaren hoe betekenisvol maar ook hoe stressvol het werk kan zijn. Na een knieblessure, waardoor ik geen fysieke zorg meer kon verlenen, ben ik met mijn volgende uitdaging gestart, namelijk de master Gezondheidswetenschappen.

Tijdens mijn opleiding verpleegkunde heb ik voor het eerst kennis mogen maken met eHealth, mijn interesse was gewekt. Ik heb met veel enthousiasme de master Gezondheidswetenschappen met als specialisatie eHealth gevolgd. Ik ben ervan overtuigd dat technologie een belangrijke bijdrage kan leveren aan het continueren en verbeteren van de zorg.

Mijn huidige uitdaging is om met de kennis en vaardigheden die ik heb een bijdrage te kunnen blijven leveren aan de zorg. Als consultant bij Infozorg heb ik die mogelijkheid gekregen. Ik hoop op die manier dat zorgmedewerkers een net zo positieve ervaring met eHealth hebben als ik.

In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling met mijn hond. Verder vind ik het leuk om een film te kijken of vrienden en familie te bezoeken. Ik hoop in de toekomst nog veel van de wereld te mogen zien.