Evelien van Heuven


The road to success is always under construction - Lilly Tomlin

Als je mijn vrienden en familie vraagt mij te omschrijven, zullen ze mij omschrijven als een druk en bezig bijtje. Ik regel, organiseer en onderneem graag dingen voor en samen met anderen, zowel in mijn vrije tijd als op het werk. Daarnaast ben ik nieuwsgierig en wil ik graag weten hoe en welke keuze gemaakt wordt en waarom dit de beste oplossing is voor een vraag. Tijdens mijn studie Technische Bedrijfskunde heb ik geleerd hoe deze eigenschappen als professional ingezet kunnen worden. Ook heb ik geleerd om processen te optimaliseren door te analyseren wat de eisen en wensen van de gebruiker zijn en die om te zetten naar een praktische uitwerking om zo een weldoordachte beslissing te kunnen nemen. Mijn kennis van en affiniteit met IT ondersteunde processen kan ik goed combineren in mijn werk bij Infozorg.

Ik ben het eens met de mooie quote van Lilly Tomlin “The road to success is always under construction”. Je zult altijd moeten blijven leren, ontwikkelen en verbeteren om het beste resultaat te kunnen behalen. Niet verbeteren om het verbeteren, maar omdat je graag het beste resultaat wilt behalen. Ik vind het leuk dat ik bij Infozorg de mogelijkheid krijg om projectmatig te werken, om zo direct resultaat te zien en constant bezig te zijn om verbeteringen en veranderingen zo goed mogelijk te laten verlopen.

In mijn vrije tijd train ik dagelijks mijn paarden en heb ik wekelijks dressuur-, spring- of eventing wedstrijden. Ook heb ik elke week zwemtraining en besteed ik graag tijd met familie en vrienden. Daarnaast vind ik het leuk om te timmeren en knutselen in en rondom het huis.