Hai Ngo


Don't count the days, make the days count - Muhammad Ali

Tijdens mijn studie hield ik me bezig met de vraag: ‘Hoe kan ik mijn steentje bijdragen aan de zorg?’ Met deze vraag in mijn achterhoofd deed ik onderzoek naar de invloeden van o.a. sporten, leeftijd en temperatuur op de gezondheid van hart- en bloedvaten. Het onderzoek bracht me langs verschillende landen en culturen, en maakte me enthousiast om te werken met informatie die uitgebreid geanalyseerd moest worden. Toch zat me iets dwars, de kennis die vandaag werd opgedaan kon namelijk niet worden door vertaald naar oplossingen die morgen al toegepast kunnen worden.

Hoe anders is dat bij Infozorg. Wij brengen de informatiehuishouding van zorginstellingen op orde en we zorgen dat de processen die hiermee samenhangen zo efficiënt mogelijk verlopen. Zodat de medewerkers in de zorg zich alleen maar hoeven te focussen op waar ze goed in zijn. Zodat zij meer tijd en aandacht overhouden die ze kunnen besteden aan hun patiënten en cliënten. Samen met zorgmedewerkers werken we toe naar deze doelen en onderweg proberen we het maximale eruit te halen. De plezierige kanten van het wetenschappelijk onderzoek herken ik in het werken voor Infozorg: samenwerken met een groep mensen met oog voor de zorg, delen van nieuwe kennis, complexe puzzels oplossen, en kijken wat er allemaal beter kan. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van dit clubje mensen die altijd klaarstaan om iedereen te helpen.

In mijn vrije tijd trek ik vaak de natuur in, de omgeving van Arnhem biedt namelijk ontzettend veel plekken om tot rust te komen. Ik vind het leuk om series te kijken en allerlei sporten op de voet te volgen. Verder wil ik veel van de wereld zien: zo maak ik vaak uitstapjes en ben ik eens in de zoveel tijd in Vietnam te vinden.