Lex Coene


Niets duurt voort, behalve verandering (Heraclitus)

Werken in en voor de zorg is altijd een passie voor me geweest. De ontwikkelingen van de laatste jaren hebben laten zien dat zorg en ICT onverbrekelijk met elkaar verbonden zijn. Informatiebeheer en functioneel beheer zijn een cruciale rol gaan spelen binnen zorgorganisaties en deze rol zal in de toekomst alleen maar groter worden.

Infozorg heeft de expertise in huis om zorgorganisaties te begeleiden en adviseren op het gebied van informatiehuishouding en functioneel beheer. Als oud-bestuurder ken ik het steeds groter wordende belang van de diensten die Infozorg biedt en ik vind het een uitdaging om met Infozorg mijn bijdrage te leveren.

Sport is mijn grote hobby en lezen mijn belangrijkste tijdverdrijf. Werken voor een resultaat en toch regelmatig afstand nemen om te kunnen reflecteren, dat betekenen sporten en lezen voor mij. Het werken bij Infozorg biedt eigenlijk hetzelfde: meedoen met de activiteiten, gaan voor het resultaat en tegelijkertijd een aandeel hebben in de visie en het meedenken over de toekomst.

Daarbij is voor mij een bedrijf meer dan dat wat het in cijfers presteert. Een bedrijf bestaat uit mensen, die samen een doel nastreven en vanuit die gezamenlijkheid met elkaar verbonden raken, een soort familie dus. Infozorg is zo’n bedrijf en ik ben blij en trots dat ik daar deel van uitmaak.