Lucie Filippo


It always seems impossible until it’s done -  Nelson Mandela

Ik ben heel blij dat ik sinds kort deel mag uitmaken van het Infopuntteam. Vanuit mijn vorige werk had ik al kennisgemaakt met Infozorg als een prettige organisatie. De consultants van Infozorg zijn deskundig en bevlogen en toegankelijk voor alle medewerkers.

Ik heb ervaring in de gezondheidszorg vanuit verschillende perspectieven. Ooit begonnen als fysiotherapeut, later als zorgadviseur bij een zorgverzekeraar en van daaruit toch weer terug naar een zorgorganisatie, waar ik verantwoordelijk was voor zeer diverse aspecten van de zorgadministratie.

Mensen helpen geeft mij veel voldoening, in de brede zin van het woord. Bij Infopunt komt deze eigenschap goed van pas. In mijn werk probeer ik de diverse applicaties dusdanig te doorgronden dat ik problemen kan analyseren en oplossen. Om daarmee onze klanten te ondersteunen in het gebruik van deze applicaties.

Naast werken ben ik uiteraard ook graag thuis. Ik heb graag mijn gezin en (grote) familie om mij heen. Daarnaast ben ik gek op tuinieren, klussen in en om het huis en lange boswandelingen met onze hond Sammie. In ons nieuwe huis met grote tuin kan ik me helemaal uitleven. Niet alleen om in te werken, maar ook om heerlijk te relaxen op het zonnige terras met een goed boek en een kop koffie.