Marc Faber


We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them - Albert Einstein

Leven

Einsteins wijsheid inspireert mij, het daagt mij uit om mijn gedachten te blijven trainen. Diverse quotes van hem passen goed bij mijn leven. Voor mij is het complexe leven steeds eenvoudiger geworden naarmate ik bewuster mijn eigen principes leef. Daardoor stroomt het meer en kan ik genieten van de kleine dingen in het leven. Mijn nieuwsgierigheid is daarbij een bijna onuitputtelijke bron van energie.

Werk

In mijn werk span ik me in om resultaten te bereiken, het is echter de ‘outcome’ waar het werkelijk om draait. Daarom kijk ik altijd naar de context waarbinnen het (beoogde) resultaat zijn meerwaarde moet bewijzen. Zonder context geen waarde.
Al heel wat jaartjes speelt de informatiehuishouding binnen én tussen organisaties een prominente rol in mijn werkzaamheden. Informatiebehoeften inventariseren, (bedrijfs)processen analyseren en verbeteren met passende (ICT-)oplossingen, alles in relatie tot de missie, visie, strategie, kernwaarden en principes van de (samenwerkende) organisatie(s).
Met Infozorg wil ik graag zorgen voor mensen die voor mensen zorgen. Ik draag daaraan bij door het opzetten en in stand houden van een gezonde informatiehuishouding passend bij de bedrijfs- en organisatieprocessen van de klant én een daarop afgestemde dienstverlening, met oog voor mogelijkheden om te verbeteren.

En verder?

Prettig en duurzaam (samen)leven is ook míjn verantwoordelijkheid. Daarom lever ik graag een positieve bijdrage aan mijn eigen woon- en leefomgeving door diverse vrijwilligersactiviteiten.
Voor een gezonde balans besteed ik ook de nodige tijd aan sport (m.n. waterpolo), wandelen in de natuur/bergen, lezen, dichten, mediteren en verdiepen in psychologie en filosofie.