Mathijs VreemannIf the plan does not work, change the plan, not the goal

Als bedrijfskundige ben ik begonnen in de richting van HRM, om zo mijn passie voor het helpen van mensen te uiten. De verbinding die je maakt met mensen als HR manager en mensen echt verder te helpen trok mij enorm aan. Vol enthousiasme ben ik  aan mijn eerste uitdaging begonnen. Dit heeft mij de kans gegeven om invulling te geven aan mijn drive, die toch ergens anders leek te liggen.

Via verschillende wegen ben ik al in aanraking gekomen met de zorg, waarbij de mensgerichtheid binnen de sector echt opvalt. Daarbij dacht ik nog bij mijzelf, hoe mooi zou het zijn om hierin een bijdrage te kunnen leveren, waarbij het nog mooier is om dit daadwerkelijk te doen! Het mooiste van mijn werk als consultant is niet alleen verslimmen, verbeteren en veiliger maken, maar ook het gesprek aangaan met iedereen binnen een organisatie, om zo tot één gedragen platform te komen en daarmee echt de verbinding te maken.

Natuurlijk heb ik ook nog passies buiten werk, met name in de vorm van drie kids. Ik gooi ook graag een balletje met mijn basketbalteam. Daarnaast zit ik graag in een restaurant, waarbij ik erg houd van de gezelligheid, eten & drinken, wat natuurlijk fantastisch te doen valt in het mooie Nijmegen.