Myra Schutte


Zorgen moet je doen, niet maken

Sinds kort werk ik bij Infozorg.  Als je hier binnenkomt lees je in statement “wij geloven dat als mensen aandacht en tijd voor elkaar hebben, dit leidt tot erkenning, plezier en positieve energie”. Mooi! Dit past helemaal bij mij!

Van oorsprong ben ik apotheker en heb lange periode in de openbare apotheek achter de rug. Dit tot mijn volle tevredenheid, echter toen de kans kwam bij Infozorg aan de slag te gaan heb ik die met beide handen aangenomen. Wat een mooi bedrijf, fijne collega’s en wat geeft het inderdaad een blij gevoel om de zorg te ontzorgen inzake ICT.

Binnen Infozorg houd ik mij onder meer bezig met elektronisch voorschrijfsystemen. Hierbij komt mijn kennis vanuit apotheek zeker van pas. Hoe fijn is het dat mensen in de zorg zo blij zijn als het werk makkelijker en beter wordt met een dergelijk systeem en de medicatieveiligheid wordt vergroot. Naar klanten toegaan en samen vooruit komen dat vind ik geweldig om te doen, daar geniet ik van.

Graag werk ik samen met en voor mensen, niet alleen luisteren maar er ook wat mee doen! Samen bereiken we meer en daar help ik graag bij. Ik ga altijd uit van kansen en ben creatief in het vinden van oplossingen. Afspraken nakomen en doen wat er gedaan moet worden, want zorgen moet je doen, niet maken!

Verder hou ik van gezelligheid, in mijn vrije tijd ben ik druk met gezin (man en 2 grote zonen), familie, vrienden en vriendinnen, hockey, skiën in de winter, serviceclub. Ik ben graag buiten, vind het heerlijk om te lopen, ik probeer elke dag veel stappen te maken, natuur is zo mooi! Ook koffie of glas wijn aan onze keukentafel met vrienden, gezellig bijpraten, vind ik altijd een feestje!