Nadja Vukoja


Kennis is van geen waarde tenzij je deze in praktijk brengt

De zorgsector is constant in beweging. Er zijn nieuwe trends en ontwikkelingen in de zorg, verschuivingen in de financiering van de zorg, veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast worden de zorgapplicaties steeds aangepast om aan de veranderende eisen van de markt te voldoen. En hierbij zijn er ook steeds meer nieuwe technologische ontwikkelingen....

Infozorg volgt alle ontwikkelingen op de voet. Bespreekt, informeert, beoordeelt en analyseert de ontwikkelingen en samenhangen tussen de ontwikkelingen. Wat zijn de ontwikkelingen en wat betekenen ze voor de klant?

Want willen we de klant van het beste advies voorzien, dan moeten wij altijd een stapje vóór zijn. Stilstand is achteruitgang. Als we een pas op de plaats maken is dat alleen om op de eigen methode te reflecteren. Hoe kunnen we een klant nog beter, efficiënter, sneller helpen? Constant in beweging blijven, onszelf steeds verbeteren, is iets wat we binnen Infozorg nastreven.

Met andere collega's van Infopunt ben ik het eerste aanspreekpunt bij vragen over deze veranderingen en de betrokken applicaties, processen en informatievoorziening. Het is erg afwisselend werk met veel uitdagingen waarbij een flinke portie nieuwsgierigheid en leergierigheid vereist is.

In mijn vrije tijd wandel ik graag, het liefst in de natuur. En verder ben ik een enorme boekenwurm en een liefhebber van goede films en muziek.