Paula Brinkhuis


Aandacht maakt alles mooi!

Gestructureerd, brede interesses, pragmatisch en teamwerker zijn kernbegrippen die bij mij passen. Daarbij komt dat ik ook nog een passie heb voor puzzelen en het vinden van oplossingen; zie daar Paula!

Sinds juli 2015 werkzaam als consultant bij het Infopunt. Hiervoor heb ik ruim 32 jaar in allerlei rollen in de thuiszorg gewerkt. Begonnen als wijkverpleegkundige; handen uit de mouwen op de werkvloer. Aandacht voor de cliënt en zijn of haar verhaal, om daarna samen een passend antwoord te vinden op de hulpvraag. Na een aantal jaren met veel plezier en passie als wijkverpleegkundige ben ik als teammanager gaan werken bij een thuiszorgorganisatie. Als teammanager verschoof mijn aandacht naar de medewerker en het bieden van mogelijkheden om de zorgmedewerker zijn/haar werk zo goed mogelijk te kunnen laten doen. Mijn volgende rol in de zorg was die van beleidsadviseur en procesbeheerder. In die rol ging mijn aandacht vooral uit naar de processen en mensen in de organisatie.

Al met al heb ik door al deze verschillende rollen veel kennis en ervaring kunnen opdoen in en over de zorg in al haar facetten. Met deze brede achtergrond bied ik nu vanuit Infozorg samen met de andere Infozorgers ondersteuning aan klanten bij hun uiteenlopende vragen over informatiestromen en informatiesystemen.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn gezin onze Sallandse boerderij aan het opknappen en onderhouden. Daar komen ook mijn andere hobby's: lezen, wandelen en moestuinieren goed tot zijn recht!