Rob OegemaVooruit is niet altijd rechtdoor

Wat dit voor mij betekent? Kijk ook naar minder voor de hand liggende oplossingen. Aarzel daarbij niet te lang, durf knopen door te hakken, neem een beslissing. Is dit achteraf niet de juiste geweest, helaas, leer ervan, en ga door.

In mei 2022 ben ik bij Infozorg begonnen. Wat mij bij Infozorg direct aansprak is de passie en gedrevenheid voor de zorg en de informatiehuishouding. De bevlogenheid om de klant verder te willen helpen. Het leuke is dat ik daar nu onderdeel van uitmaak.

Met ruim 30 jaar printerervaring in verschillende rollen, waarbij de klant altijd heel belangrijk is geweest, zet ik mijn kennis en ervaring nu in als functioneel beheerder op Infopunt. De wereld waar ik uitkom en die waar ik nu in zit is zo verschillend, maar heeft verbazingwekkend veel raakvlakken als het gaat om bijvoorbeeld complexe vraagstukken oplossen, puzzelen, uitzoeken, ondersteunen, van toegevoegde waarde zijn, ontzorgen, et cetera.

Mijn leven buiten Infozorg bestaat uit o.a. ontspannen, muziek luisteren, ontdekken, reizen, bewegen en de natuur. IT-gerelateerde zaken uitpluizen en “computeren” is overigens mijn passie.