Robin Bruins


Work hard, play hard

Als fanatiek sporter geniet ik ervan om actief in de natuur te zijn. Qua werk ligt mijn hart in de zorgsector. Mijn missie is om het ondersteunende proces zodanig te organiseren dat de medewerkers die zorg leveren hierdoor ‘ontzorgd’ worden.

Er zijn heel veel mooie spreuken te vinden over wat ervoor nodig is om iets tot een succes te maken. Opvallend is dat dezelfde ingrediënten nodig zijn om dromen te realiseren.

Of je je nu inschrijft voor een wedstrijd, een mooie droom najaagt of bezig gaat met een project, het vergt allemaal een goede voorbereiding (het juiste materiaal). Daarnaast is het vaak hard werken (meters maken) en daar heb je bij tijd en wijle doorzettingsvermogen voor nodig. Onderweg worden er fouten gemaakt, maar dat is niet erg. Je moet hier wel van willen leren.

Als ik voor een trailrun verkeerde hardloopschoenen aandoe ren ik de mooie stuwwallen veel moeilijker op. Heb ik in de voorbereiding onvoldoende meters gemaakt, dan geniet ik minder van de schitterende omgeving en ben ik erg op mezelf gericht. Als ik zonder fok en joystick met mijn catamaran het water opga kom ik minder snel vooruit en kan ik onderweg niet goed bijsturen. Als ik een lange bergwandeling maak zonder een kaart, eten en drinken mee te nemen kom ik waarschijnlijk in de problemen. De analogie met implementaties in de zorg is wel duidelijk.

Zodra je bezig bent met zaken waar je plezier in hebt word je hier steeds beter in. Bij Infozorg is het plezier zichtbaar aanwezig. Fijn om deel uit maken van zo’n team.