Sandra Veldhuis


Wij weten en kunnen meer dan ik!

Van oorsprong komende uit de jeugdzorg, het vak van de ICT eigengemaakt bij een leverancier van applicaties voor de zorgsector. Sinds 2005 werkzaam bij het ICT adviesbureau voor de zorg: Infozorg.

De combinatie van jarenlange kennis en werkervaring in de zorg en informatisering, brengt de kennis van de werkvloer, de processen én de (juiste) applicatie voor de organisatie bij elkaar.

Implementeren is ons vak en dat kan niet zonder draagvlak. Samenwerking met én medewerking bij de opdrachtgever om een project te laten slagen is dus cruciaal!

  • Wij weten meer dan ik: de kennis van Infozorg, maar zeker ook de kennis van de organisatie zelf - op alle niveaus - is van belang om een project te doen slagen. Ik zorg dat de expertise van Infozorg gekoppeld wordt aan kennis die al in de organisatie aanwezig is.
  • Wij kunnen meer dan ik: De kracht van Infozorg is de processen van organisaties te vertalen naar steeds veranderende omgevingen en daarbij behorende applicaties. Die transitie doe ik op een professionele en tegelijkertijd informele wijze. Ik creëer draagvlak op inhoud én op betrokkenheid.

Naast mijn werk hou ik van lekker eten en een glas wijn. Natuurlijk doe ik ook aan sport. Ik speel waterpolo, tennis en ga elk jaar een weekje skiën. En als het droog is loop ik hard of pak ik soms mijn racefiets, dit laatste ook in Frankrijk. De Alp d'Huez is geen vreemde voor mij... De Mont Ventoux heb ik in ieder geval al bedwongen met mijn motor! Het kan ook zijn dat ik een terrasje pak of aan het water een boek zit te lezen.