Simone Adams


If you really want something 
and work hard  - you will make it happen

Werkervaring

Na de afronding van mijn studie Bedrijfskunde ben ik een tweejarig management traineeship gaan volgen. In dit traineeship kwam ik als klantmanager in aanraking met de zorg in ziekenhuizen. De interesse in systemen en applicaties werd hierdoor aangewakkerd. Deze interesse in combinatie met de wens om meer projectmatig te gaan werken bracht mij bij Infozorg.

Ik ben opgevoed met het idee dat alles mogelijk is als je iets graag wilt en je er hard voor wilt werken. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en leg de lat best hoog als ik iets graag wil.

Infozorg

Het is erg leuk dat de opdrachten van Infozorg zo divers zijn en dat wij met een club van enthousiaste en hoogopgeleide mensen altijd klaarstaan om deze aan te vliegen. Ik vind het ontzettend leerzaam om een bijdrage aan de zorg te mogen leveren door haar processen en werkzaamheden efficiënter en zorgvriendelijker te laten verlopen. Ook vind ik het interessant dat er zoveel verschillende organisaties uit verschillende zorgdomeinen een beroep op ons doen. Dit zorgt voor een veelzijdige functie!

Vrije tijd

Naast het werk ga ik naar de sportschool of maak ik in het weekend lange wandelingen (als training voor de Vierdaagse). Ook bezoek ik rond de zomertijd graag een aantal festivals. Ik woon in het centrum van Nijmegen dus de deur uitgaan voor een borreltje en terrasje is ook een snel gemaakte keuze. Mijn vakanties besteed ik graag zo ver mogelijk en het liefst op plekken waar van het onderwaterleven nog veel te zien is om te kunnen duiken.