Simone Adams


If you really want something 
and work hard  - you will make it happen

Werkervaring

Na de afronding van mijn studie Bedrijfskunde wilde ik mijzelf in relatief korte tijd verder ontwikkelen in het werkveld van management. Mijn keuze was dan ook om een tweejarig management traineeship te gaan volgen bij de grootste facilitaire dienstverlener. Het mooie hiervan was dat je vier dagen van de week in functie werkt en één dag aan projecten met andere trainees of trainingen en intervisie volgde. Nadat ik in totaal bijna vier jaar als klantmanager werkte voelde ik dat het tijd was voor iets nieuws. Omdat ik klantmanager van ziekenhuizen was en dus al werkte met systemen en applicaties in de zorg had ik al enigszins raakvlak met de werkzaamheden van Infozorg. Ook zoals mijn voorgaande functietitel al aangaf; de klant staat altijd centraal.

Ik ben opgevoed met het idee dat als je iets graag wilt en je er hard voor wil werken dat dan alles mogelijk is. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en leg de lat best hoog als ik iets graag wil. Het lijkt mij zo zonde om spijt te krijgen van dingen die je niet hebt gedaan of hebt aangedurfd.

Infozorg

Het spreekt mij aan dat de opdrachten van Infozorg zo divers zijn en dat er een club van enthousiaste en hoogopgeleide mensen klaar staat om deze aan te vliegen. Het lijkt mij ontzettend leerzaam om een bijdrage aan de zorg te mogen leveren door haar processen en werkzaamheden efficiënter en zorgvriendelijker te laten verlopen. Ook vind ik het interessant dat er zoveel verschillende organisaties een beroep op ons doen. Volgens mij zorgt dit voor een veelzijdige functie!

Vrije tijd

Naast het werk voetbal ik of ga ik graag een stukje hardlopen. Ook bezoek ik graag rond de zomertijd een aantal festivals. Ik woon in het centrum van Nijmegen dus de deur uit gaan voor een borreltje en terrasje is ook een snel genomen keuze. Mijn vakanties besteed ik graag zo ver mogelijk en het liefst op plekken waar van het onderwaterleven nog veel te zien is; dan kan ik duiken.