Tim Bergman


I love it when a plan comes together -John "Hannibal" Smith

Juni 1998: een telefoontje van Ilona Pullens. "We gaan starten met een club die klanten in de zorg gaat helpen bij hun informatisering. We noemen het Infozorg. Heb je zin om mee te doen?'

Ik heb ja gezegd en vanaf die dag ben ik gaan houden van het werk dat wij doen. Werken met geweldige collega's, allemaal met een andere achtergrond, maar met een gezamenlijke passie om op de enige juiste wijze om te gaan met het adviesvak. Niet met de focus op de sales, maar met de focus op onze klanten en wat goed is voor hen. Ik hou van het werken met veel verschillende mensen, bij zeer verschillende organisaties, in zeer verschillende delen van ons land. Nooit een saai moment. Elke keer weer een nieuw project, een andere applicatie, een ander proces, maar met een gemeenschappelijk factor: samen met een team van mensen samenwerken om de best mogelijke resultaten te bereiken; het plan te laten slagen.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd, zowel met mijzelf, onze organisatie, als daarbuiten. Ik vind het vanuit mijn achtergrond van de communicatiewetenschap heel erg mooi om deze tijd mee te maken. Een tijd waarin ontwikkelingen zich in een razend tempo opvolgen en we zelf misschien nog wel geen idee hebben van wat de nieuwe media en ICT ons werkelijk gaan brengen. Deze tijd is echter ook een tijd waarin we proberen op een hele nieuwe manier om te gaan met hoe we werken en hoe de nieuwe mogelijkheden ondersteunend kunnen zijn aan ons werk en ons leven. Een tijd van kansen en uitdagingen. Ik zie deze tijd met een gezonde nieuwsgierigheid tegemoet en ben benieuwd wat deze ons en onze klanten gaat brengen. Aan de slag!