Fabian van Loon


Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Wie is Fabian en waarvoor kan hij worden ingezet?

Fabian van Loon is sinds 28 mei 1981 in omloop, is ontwikkeld tot bedrijfswetenschapper "kennis- en informatiemanagement" aan de Universiteit Nijmegen en sinds december 2006 uitsluitend verkrijgbaar via Infozorg BV. Fabian is effectief bij implementaties van diverse zorginformatiesystemen, waaronder Caress, Pluriform, Ons en overige ECD systemen. Daarnaast is Fabian ook bewezen effectief bij de implementaties van elektronisch voorschrijfsystemen, alsook diverse andere informatiseringprojecten in de zorg.

Wat u moet weten als u met hem gaat samenwerken?

Fabian van Loon heeft enthousiasmerende en motiverende bestanddelen en probeert deze bestanddelen over te brengen op de ‘gebruiker'. Zijn werking wordt gekenmerkt door een laagdrempeligheid en informele sfeer.

Niet te gebruiken tijdens?

Niet van toepassing. Fabian is altijd in te nemen

Wat te doen wanneer u Fabian bent vergeten?

Gewoon bellen!

Mogelijke bijwerkingen?

Vatbare ‘gebruikers' kunnen een verslaving opbouwen voor één of meerdere producten van Infozorg. Deze verslaving is niet schadelijk voor de klant. Het kan uw informatiseringprojecten alleen maar ‘gezonder' later verlopen.

Te gebruiken met andere medicijnen?

Is goed te combineren met andere collega's van Infozorg. Een prettige werksfeer is voor Fabian belangrijk om optimaal te presteren. De informele sfeer en cultuur binnen Infozorg en de zorgsector passen zeer goed bij zijn persoon.