Laura Arts


Your future is created by what you do today, not tomorrow - Robert Kiyosaki

In juni 2015 ben ik aan de slag gegaan bij Infozorg als consultant. Na zes jaar in de studiebanken te hebben gezeten (vier jaar facility management en twee jaar organisatiewetenschappen), was ik klaar voor het ‘echte werk’. Ik heb met volle teugen genoten van mijn studententijd, maar was toe aan een nieuwe stap. Kenmerkend aan mij is dat ik geen ‘verzorgend’ type ben. “Waarom dan Infozorg?” Een stageplek bij een zorginstelling gaf de aanleiding en het gevolg was een aangewakkerde interesse voor de zorg. Het was meteen duidelijk voor mij dat ik graag een steentje wil bijdragen aan de zorg maar geen onderdeel wil uitmaken van het primaire proces. Door mijn werk bij Infozorg kan ik dit steentje bijdragen én ondersteuning bieden aan het primaire proces. Precies de plek waar ik me prettig voel en die ik voor ogen had.

“Voeten in de klei en de mouwen opgestroopt” een quote die ik veelal zag terugkomen op de website en die naar voren kwam in mijn sollicitatiegesprekken. Ik kan deze quote alleen maar beamen. Mijn eerste opdracht was meteen een ‘speciale’. Vanaf mijn tweede werkdag was ik vier dagen in de week als projectondersteuner aan de slag bij een klant. Dit was letterlijk voeten in de klei en de mouwen opstropen. Daardoor ben ik in korte tijd een heel stuk wijzer geworden en heb ik kennis mogen maken met verschillende zorg applicaties. Een ontzettend leerzame en leuke eerste opdracht.

Om even los te komen van de drukte dat het werk als consultant met zich mee brengt, ben ik s’ avonds vaak te vinden in het bos. Sporten is voor mij namelijk de manier om mijn hoofd leeg te maken. Was dit vroeger met volleybal en/of voetbal dan is dat nu met hardlopen of een les bootcampen. In het weekend sta ik graag in de keuken; koken en bakken zijn twee van mijn grootste hobby’s. Samen koken met familie en/of vrienden, nieuwe gerechten uitproberen en het tafelen erna; daar kan ik echt van genieten. Daarnaast ben ik altijd in voor een reis, dit kan een stedentrip zijn, maar ook een korte of lange vakantie. Als ik maar op nieuwe plekken kom, kan genieten van de cultuur en de lokale keuken kan ontdekken. Dan ben ik op mijn plek.