De eerste trainingen Functioneel applicatiebeheer Ons zijn gestart!


De afgelopen weken zijn wij met tientallen functioneel applicatiebeheerders de wondere wereld van Ons aan het ontdekken en doorgronden.

In de speciaal opgezette trainingen leren de deelnemers zeker niet alleen van ons, maar ook van de andere deelnemers. Wij wisselen langs de rode draad van de training, goede praktijken met elkaar uit. Deze betreffen onder meer inrichtingen Ons en werkprocessen, met daarbij een duik in de diepte; waarom kies je juist in deze situatie voor deze inrichting?

Het blijkt ook echt leuk en zinvol om met collega beheerders ervaringen uit te wisselen. De uitingen van herkenning en goede tips vliegen over tafel. En daarbij gaat het zeker niet alleen over de applicatie. Ook wat je allemaal wel niet meemaakt, wat je verwondert, intrigeert of irriteert, het kan allemaal besproken worden en daar waar nodig gespiegeld.

Wat is de inhoud van de training?

In de vijfdaagse training zorgen we ervoor dat deelnemers de gehele Ons suite functioneel van binnen en buiten leren kennen. Daarnaast besteden we aandacht aan de rol als functioneel applicatiebeheerder binnen de zorgorganisatie en de positie binnen de informatiehuishouding.

We bouwen eerst een gedegen basiskennis op en daarna gaan we aan de hand van concrete casuïstiek en oefeningen de diepte in. De training helpt om de meer complexe vraagstukken te kunnen vertalen naar creatieve en goede oplossing in Ons. In de training behandelen we o.a. het proces van registratie tot facturatie, Ons Dossier, plannen & roosteren en Ons als basis voor de verloning.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via uw contactpersoon van Infozorg, of bel of mail naar info@infozorg.nl. We praten graag met u over ons vak en op welke manier wij u kunnen helpen.