Wat wij voor je doen


informatie

Implementatie van applicaties

Wil je aan de slag met een (nieuwe) applicatie, zoals Ons, SDB ECD, Medimo, Ysis, of met één of meer onderdelen van een applicatie die je nog niet kent? Wij helpen je daarbij. We hebben een projectaanpak die eenvoudig, duidelijk en compact is. Onze jarenlange implementatie-ervaring is in die aanpak verwerkt, evenals onze kennis van de zorgbranche. Wij hebben oog voor het omgaan met veranderingen en ondersteunen je daarbij. Zo kan jij je focussen op de doelen van jouw organisatie en bereiken we samen het gewenste resultaat.

functioneelbeheer-2

Functioneel beheer

Heb je (tijdelijk) niet genoeg capaciteit om een applicatie goed te beheren? Wij kunnen direct inspringen en jou ontlasten. Dat doen we op verschillende manieren: door voor een periode inzet te bieden op urenbasis of door (een deel van) het beheer op ons te nemen in de vorm van een abonnement. In beide situaties maken we duidelijke afspraken over wat we wel en niet doen. We hebben kennis van veel applicaties en van het vak functioneel beheren. We nemen altijd onze verantwoordelijkheid, in een abonnement kunnen we dat nog proactiever doen. We nemen hierbij het op orde brengen van de informatiehuishouding integraal mee.

informatie-ontsluiting-2

Informatieontsluiting & koppelingen

Wij helpen je grip te krijgen en te houden op de gegevens van jouw organisatie. Zo bieden we allerlei inzichten standaard aan. Zo hebben we het overzicht Zorgplangegevens (een zorggericht rapport), of het inzicht declaraties per cliënt (een administratief rapport). Ook helpen we je bij het implementeren, realiseren en beheren van gegevenskoppelingen tussen jouw applicaties. Natuurlijk baseren we ons daarbij zoveel mogelijk op bestaande standaarden.

workshops-3

Trainingen, e-learnings & workshops

Kennis overdragen is een belangrijk onderdeel van ons werk. Dit doen we met aandacht voor de mensen die aan de trainingen deelnemen. Onze trainingen zijn er in allerlei vormen en maten, zowel fysiek als in de vorm van een e-learning. Afhankelijk van jouw behoefte kun je kiezen voor een meer algemene training of juist op maat, instructiegericht of juist in de vorm van een workshop, zodat deelnemers zelf aan de slag gaan. Elke training sluit hoe dan ook aan bij jouw dagelijkse praktijk.

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op of kom een keer langs. Gezellig.

De koffie en thee staat klaar.

simone