Informatieontsluiting & koppelingen


Welke zorgplannen moeten we bijstellen?
Hoe staat het met onze cliëntuitstroom?
Wat is de cliëntomvang?
Krijgen we geleverde zorg vergoed?

Dit doen we voor je

Wij helpen je grip te krijgen en te houden op de gegevens van jouw organisatie. Zo bieden we allerlei inzichten standaard aan. We hebben bijvoorbeeld het overzicht Zorgplangegevens (een zorggericht rapport), of het inzicht declaraties per cliënt (een administratief rapport). Ook helpen we je bij het implementeren, realiseren en beheren van gegevenskoppelingen tussen jouw applicaties. Natuurlijk baseren we ons daarbij zoveel mogelijk op bestaande standaarden.

  • Handige bibliotheek met inzichten en rapportages
  • Handvatten bij gegevensanalyse
  • Grip op informatiearchitectuur
  • Goed werkende en betrouwbaar beheerde koppelingen
  • Details van koppelingen direct inzichtelijk
  • Altijd zicht op kengetallen

Abonnement Infogrip

Infogrip staat voor grip op informatie. Met een abonnement Infogrip krijg je elke dag of elke maand inzicht in informatie. Dat kan informatie zijn over zorg, over bedrijfsvoering, of over functioneel beheer. We ontsluiten de informatie die jij nodig hebt. De manier waarom we die informatie ontsluiten en presenteren hangt af van jouw behoefte.

Gegevens zitten vaak in verschillende applicaties verwerkt. Niet elke applicatie is even open, maar wij vinden oplossingen om deze gegevens er voor je uit te halen en deze aan je te presenteren. Jij hoeft daar niets voor te doen en je kunt direct met de informatie aan de slag.

Een abonnement Infogrip betekent dat je periodiek een dataset gepresenteerd krijgt. Een dataset kan klein of groot zijn. Het kan bijvoorbeeld slechts een tabel bevatten met wat getallen, maar het kan ook een grote bak met gegevens zijn. Aan de hand van overzichten laten we die specifieke informatie zien. Denk bij een kleine dataset bijvoorbeeld aan een rapport dat inzicht geeft in de actuele verlofuren en verlofcompensatie van medewerkers. Een voorbeeld van een grote dataset is de ontsluiting van de applicatie Ons van Nedap. Een abonnement Infogrip ontsluit de hele database OnsDB.

Bij een abonnement Infogrip ontzorgen we je volledig. We staan garant voor een continue en hoogwaardige levering van informatie. De verwerking van de gegevens voldoet bovendien aan strenge informatiebeveiligingseisen.

Abonnement Koppeling

Als gegevens eenmaal zijn vastgelegd wil je ze eventueel kunnen hergebruiken in andere applicaties. Daarvoor zijn koppelingen tussen applicaties onmisbaar. Die koppelingen moeten continu of met grote regelmaat draaien. Met een abonnement Koppeling nemen we dit van je over. We bieden standaard koppelingen aan en stemmen die af op jouw situatie, want elke organisatie gebruikt een applicatie op haar eigen manier.

Het resultaat: een goed draaiende koppeling. Wij controleren voortdurend of alles werkt. Bij nieuwe versies van applicaties of andere veranderingen maken we een analyse. Daarnaast komen we zelf met ideeën voor verbetering.

Bestaat een koppeling nog niet, of is deze niet naar wens? Dan ontwerpen en ontwikkelen we hem eerst, stemmen hem af op jouw situatie en nemen de koppeling dan in beheer.

Een abonnement Koppeling is dus meer dan het eenmalig inrichten van een koppeling. Je moet zo’n koppeling ook onderhouden en continu verbeteren. Dat doen we voor jou.

Praktisch en concreet

Infogrip op Ons van Nedap

Met Infogrip ontsluiten we OnsDB. Een abonnement kun je nemen op slechts 1 rapport, of op veel meer rapporten. Ook is een abonnement mogelijk waarbij je zelf rapporten bouwt.

Onze Infogrip login pagina voor gebruikers.

Willen weten hoe het echt zit

Je stuurt vast graag op intuïtie en gevoel, waarbij een feitelijke onderbouwing helpt. Of je nu werkt in de zorg, in de bedrijfsvoering of in de informatisering, met Infogrip krijg je de informatie die je nodig hebt om dagelijks te werken.

Abonnement Koppeling

Wij bieden zowel bekende koppelingen zoals tussen Ons en AFAS Profit, alsook minder bekende koppelingen zoals tussen Ons en Delegate, Culicart of Straight bijvoorbeeld. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op of kom een keer langs. Gezellig.

De koffie en thee staat klaar.