Wie wij zijn


Wij, Infozorgers, zorgen voor informatie. Infozorgers zijn samenwerkers, doeners en denkers. Of om het met een nieuw woord te zeggen: wij zijn doenkers. Infozorgers voelen zich als een vis in het water als zij zorgorganisaties kunnen helpen bij het verbeteren van gegevensverwerkingen in applicaties en bedrijfsprocessen. Dan vervullen Infozorgers heel graag de rol van projectleider, projectuitvoerder, functioneel beheerder en/of informatiemanager.

Wij steken elke dag onze handen uit de mouwen om samen met onze klanten de dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Samen met onze klanten lossen wij problemen op, samen komen wij verder.

Een bijzonder bedrijf

Wij horen nogal eens terug dat we een bijzonder bedrijf zijn. En dat zowel van onze klanten als van onze collega's. Dat heeft dan vooral te maken met onze aandacht voor mensen. Ons oog voor de mens áchter de informatisering, achter de werkwijzen en applicaties.

Contact, en dan écht

Samenwerken gaat over contact, over het oprecht goed willen doen met en voor de ander. We willen echt weten met wie we samenwerken. We willen alle mensen met wie we samenwerken kennen, ongeacht rol, functie of status. Hoewel we zeker effectief en efficiënt werken nemen wij ook de tijd voor een kop koffie of thee. Net wat langer stilstaan bij hoe het met die ander gaat, met de mensen met wie we samenwerken.

Vakmanschap

We claimen niet de wijsheid in pacht te hebben. We zijn wel vakmensen en vanuit onze vakkennis doen wij ons werk. Onze kennis delen wij graag en altijd, en gaan van daaruit graag een gesprek aan. Soms zijn er meerdere goede antwoorden voor een bepaalde situatie. De uiteindelijke oplossing hangt dan vooral ook af van de context. En daarbij horen nuances, die er altijd zijn en een belangrijke rol in de werkelijkheid spelen. Nuances kun je vaak niet in 2 zinnen samenvatten. Vanuit ons vakmanschap kunnen wij die wel heel begrijpelijk uitleggen en toelichten.