Wouter Perk


What is most important?
Is it what the teacher teaches, or what the student learns? - Terry Goodkind

Bovenstaande quote is mij op het lijf geschreven. Ik vind veel dingen leuk en ik houd ervan om te leren, maar daardoor heb ik lang nodig gehad om te ontdekken wat mijn passie nu écht is. Verschillende banen in uiteenlopende werkgebieden waren het gevolg. Uiteindelijk viel het kwartje: het onderwerp is veel minder belangrijk dan de manier waarop ik met en voor anderen aan de slag kan. Ik heb daardoor van meerdere onderwerpen mogen proeven: informatica, Engels, grafisch ontwerp en tenslotte functioneel beheer.

Bij Infozorg was er direct een klik, de bedrijfscultuur is precies wat ik zoek: informeel maar professioneel, oog voor de mens én hart voor de zaak. Dat is wat ikzelf ook belangrijk vind, want wat ik doe heeft uiteindelijk consequenties voor mensen en daarom moet het goed gebeuren. Het kan altijd beter, efficiënter, makkelijker en het zoeken naar de best passende bouwsteen is ook nog eens leuk om te doen. En als de steen nog niet bestaat, dan wordt het misschien tijd om deze te bouwen!

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik veel in de keuken te vinden, of rond de tafel bezig met een diepgaand bordspel met vrienden of familie. Goede muziek mag daarbij absoluut niet ontbreken!