Erwin Brakenhoff


Je gaat het pas zien als je het doorhebt - Johan Cruijff

Vernieuwingen en veranderingen zijn inherent aan het leven, niets blijft hetzelfde. Dat geldt natuurlijk ook voor de wijze waarop de zorg gefinancierd, georganiseerd en geleverd wordt. Door de inzet van de juiste (ICT) middelen kunnen we flexibel op veranderingen en vernieuwingen inspelen. De (ICT) middelen zelf brengen ook weer vernieuwing van en verandering in werkwijzen en systemen met zich mee.

Dit is waarom ik het zo leuk vind om 'in de ICT’ te werken. Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met het verbeteren van processen met de inzet van de juiste ICT-middelen. Sinds maart 2020 ben ik werkzaam voor Infozorg en kan ik mijn kennis en ervaring voor de klanten van Infozorg inzetten. Ik krijg thuis veel mee van de uitdagingen die er in de zorg zijn. Ik ben van mening dat er met vernieuwingen nog veel winst behaald kan worden.

Ik houd mij bij Infozorg voornamelijk bezig met verbeteringen in de samenwerking tussen systemen (de koppelingen), het ontsluiten van informatie tot waardevolle dashboards en rapportages, de implementatie en optimalisatie van AFAS software en de organisatie van de informatiehuishouding met onze eigen 'hulp in de informatiehuishouding' Saar. Kortom een breed speelveld met enorm veel diepgang en grote mogelijkheden.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met mijn passie voetbal. Bij de mooiste club van Arnhem, VDZ, ben ik trainer en coach. Ook dit is een vorm van informatieoverdracht.

Ik deel ook graag mijn ideeën en kennis met jou!