Casper Schuchart


De echte ontdekkingsreis zit niet in het zoeken naar nieuwe landschappen, maar in het kijken met nieuwe ogen - Marcel Proust

Tijdens mijn studie bedrijfskunde kwam ik erachter dat mijn passie ligt bij het verbeteren van processen en het oplossen van strategische vraagstukken. Na het afronden van mijn scriptie met als thema procesoptimalisatie was het tijd om de opgedane kennis toe te gaan passen in de praktijk. Tijdens mijn ontdekkingsreis kwam ik uit bij Infozorg. De wereld van informatietechnologie is voor mij de ideale mogelijkheid om met nieuwe ogen naar procesoptimalisatie en naar strategische vraagstukken te kijken. Om die reden weerspiegelt de bovenstaande quote van Marcel Proust mijn huidige levensfase.

Voetbal is mijn grootste hobby waarbij ik zelf nog fanatiek te vinden ben op het veld. Daarnaast kijk ik regelmatig naar wedstrijden op TV en bezoek ik zo nu en dan een wedstrijd in het stadion.

Ook is muziek een belangrijk onderdeel van mijn leven. Muziek is een universele taal die mensen verenigt. In muziek kan ik mijn emoties kwijt en delen met de mensen om me heen.

Het is waardevol voor mij om de zorg te ondersteunen met het ontwikkelen en beheren van applicaties in de informatiehuishouding. Zo kunnen de zorgmedewerkers tijd besteden aan het verlenen van zorg!