Marian Rijnbende


'Wat is belangrijker’, vroeg Grote Panda,
‘de reis of de bestemming?’
‘Het gezelschap’, zei Kleine Draak -James Norbury

De kern van mijn geluk zit in het contact met mensen!
Om vanuit daar samen op ‘reis’ te gaan naar een bestemming.
Dus niet voor niets spreekt bovenstaand citaat uit het boek ‘Grote Panda en Kleine Draak’ mij erg aan.

Sinds mijn achtiende werk ik in allerlei ondersteunende rollen in de zorg. Waarvan ruim 20 jaar als functioneel beheerder bij (ouderen) zorgorganisaties. Altijd probeer ik, met mijn ‘reisgezelschap’, problemen te analyseren en daar samen de beste oplossing voor te vinden. Mijn uitdaging is dat zorgmedewerkers geen ‘last’ mogen hebben van het werken in applicaties, maar dat het hen moet ondersteunen. Als het lukt om samen een passende oplossing te vinden en deze te implementeren dan word ik daar blij van! Het voelt goed om vanuit Infozorg met elkaar op ‘pad’ te gaan voor meerdere zorgorganisaties.

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur met mijn man of vriendinnen. Ook vind je mij meerdere malen per week op de tennisbaan, ben ik graag creatief bezig en zing ik in een koor.

Als er nog tijd over is speel ik graag een spelletje en vind ik het leuk een boompje op te zetten over de zin van het leven. Ook houd ik van lekker eten met familie en vrienden onder het genot van een wijntje. En mijn quilty pleasure: uitslapen!

Genoeg over mij, wat houdt jou bezig?