Jessica Meijenhorst


None but ourselves can free our minds - Bob Marley

Op mijn 21ste ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en ben ik mijn carrière in de gezondheidszorg gestart. Met aandacht voor de cliënten - samen met de cliënten en mijn collega’s - de beste zorg leveren. Bezig zijn met oplossingen bedenken, verbeteringen inzetten en ontstane problemen tot op de bodem uitzoeken. Tijdens mijn werk als verpleegkundige heb ik kennisgemaakt met veel verschillende applicaties die in de zorg gebruikt worden. Hier heb ik geleerd wat er binnen de zorg in combinatie met ICT allemaal mogelijk is. Daar wilde ik graag veel meer mee doen.

Vanuit mijn ervaringen met zorgapplicaties wil ik bij Infozorg vanuit ‘de andere kant’ zorgverleners helpen om zo goed mogelijk digitaal te kunnen werken. Als de applicaties op de goede manier gebruikt worden is er ontzettend veel mogelijk, en dat komt het zorg verlenen aan cliënten ten goede. Ik wil graag aan deze combinatie bijdragen.

Naast mijn werk sport ik veel in de sportschool en als judoka. Ook vind ik het heerlijk om een goede film te kijken en breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden.

De quote van Bob Marley vind ik heel mooi, omdat ik geleerd heb altijd bewust te zijn van wat ik denk, doe en voel en hier regie over te nemen. Ik alleen ben verantwoordelijk voor mijzelf en mijn geluk, en ik ben de enige die hier verandering in kan brengen. Door zo bewust te zijn leef ik vanuit mijn belangrijkste waarden.