John Bruil


Het leven is als zeilen: ook met tegenwind kun je vooruit gaan.

Infozorg

Ik ben sinds september 2005 als consultant werkzaam bij Infozorg. Het liefst ben ik bezig bij en met onze klanten. Voor mij zijn dat vaak de functioneel applicatiebeheerders binnen de organisaties waar ik actief ben.

Daarbij bestaat mijn toegevoegde waarde met name uit applicatie specifieke en specialistische kennis. Concreet de klant kunnen helpen met vragen over inrichtingsaspecten gerelateerd aan bijvoorbeeld wijzigingen in wet- en regelgeving, dat geeft mij de meeste voldoening.

Ook vakinhoudelijke trainingen geef ik graag, zoals de FAB Ons trainingen en sinds kort ook de FAB Medimo trainingen. Hoe mooi is het immers om kennis over te dragen aan hen die vaak nog aan het begin van de mooie route staan om het vak functioneel beheerder te leren.

Vrije tijd

Buiten het 'Infozorg leven' vind ik het heerlijk om thuis op de bank te hangen met mijn Ega, waarbij de computer thuis ook genoeg te doen houdt. De satelliet-tv wereld houdt mij daarbij nog altijd bezig, met name op het gebied van satellietontvangers en de continu wijzigende programmatuur op deze halve Linux computers.

Duurzaam

In het kader van 'verbeter de wereld, begin bij jezelf', zijn wij er best trots op dat wij sinds 2019 volledig gasloos wonen. Soms moet je gewoon echt aan de slag gaan met het verwezenlijken van dit soort doelen, wat overigens ook mooi aansluit bij de duurzaamheidsdoelen die Infozorg zichzelf ook heeft gesteld. Ook hierin zijn we echte 'Doenkers'.