Eliza Abraham


Twice as much ain’t twice as good - John Mayer

Wanneer je veel maakt, praat of laat zien lijkt het vaak dat je iets snapt omdat je het groots brengt. Maar heb je wel twee keer zoveel tekst nodig om de essentie uit te leggen? Kun je het ook werkbaar maken met minder woorden? Ik kan nu in de 250 woorden die ik heb zoveel over mezelf vertellen dat ik jou verlies, omdat ik teveel vertel zonder een punt te maken. En daarom onthoud ik altijd de quote van John Mayer “Twice as much ain’t twice as good”.

Zelf heb ik door mijn ervaring in de afgelopen jaren een kritische blik naar coördineren en projectmatig werken gekregen. Hierdoor behoud ik niet alleen voor mezelf het overzicht maar ook voor jou, mijn collega’s en de klanten. Maar dat kan je natuurlijk nooit helemaal alleen. Dit doe je vooral in teamverband om samen het maximale eruit te halen op een efficiënte en effectieve manier. Zo wil ik altijd blijven helpen en blijven verbeteren. Bij Infozorg pas ik dit ook toe om zorgorganisaties te helpen met hun bedrijfsprocessen en met de gegevensverwerkingen in applicaties.

Passies

Mijn grootste twee passies in het leven zijn voetbal en muziek. Van kleins af aan adem ik voetbal in en uit. Het beleven van sportmomenten doe ik het liefst met vrienden en familie. Ik kan ook intens genieten van eten en daar besteed ik ook een hoop vrije tijd aan. Eten verbindt mensen en het zorgt ook vaak voor een glimlach op je gezicht.