Stef Winkens


People are generally better persuaded by the reasons which they have themselves discovered than by those which have come into the mind of others. - Blaise Pascal

De studie bedrijfskunde introduceert je als student aan een breed spectrum van onderwerpen die allen raakvlakken hebben met de bedrijfsvoering van een organisatie. Door dit brede spectrum van onderwerpen had ik keuze te over bij het kiezen van een specialisatie. Door de jaren heen besefte ik steeds meer dat er één richting was die het beste bij mij als persoon past: procesoptimalisaties & verandermanagement. Ik ben van nature een behulpzaam persoon en daarom krijg ik enorm veel energie van het vereenvoudigen van processen voor medewerkers en het kunnen bijdragen aan het laten excelleren van organisaties. De veranderkundige aspecten die een procesoptimalisatie met zich meebrengt resulteren in een mooie balans tussen de harde en zachte kant van een organisatie: processen en mensen.

Bij Infozorg kan ik als consultant bovengenoemde interesses in de praktijk brengen: processen optimaliseren door in een organisatie verbinding te zoeken. Hierdoor wordt een procesverbetering het eindresultaat van teamwerk en is de verandering breed geaccepteerd en zelfs toegejuicht, waarbij de getoonde quote van Blaise Pascal mooi laat zien hoe belangrijk de menselijke kant van een verandertraject is. Dat ik deze mooie werkzaamheden mag verrichten in een maatschappelijk cruciale sector als de zorg maakt voor mij het plaatje compleet!

In mijn vrije tijd kijk ik graag voetbal en bezoek ik normaliter iedere twee weken een wedstrijd in het stadion. Zelf sport ik graag in de vorm van hardlopen, wielrennen en mountainbiken. Koffie of een biertje drinken met vrienden en familie maakt mij tevens ook een gelukkig mens!