Stef Winkens


Waarom beklimt u die berg? Omdat hij er staat - Tim Krabbé

Bovenstaande quote van Tim Krabbé komt uit zijn boek ‘De renner’. Dat verklapt enerzijds al één van mijn hobby’s, maar is ook een wijze levensles. Als er bergen op het pad verschijnen kan je deze immers beter beklimmen en overwinnen dan blijven ontwijken.

Puzzelen & verbeteren

Nadenken, broeden en puzzelen op complexe materie en vraagstukken doe ik graag. Vandaar dat ik sinds 2021 mijn ei heel goed kwijt kan bij Infozorg. Hoe kunnen we in de gegeven context de applicatie het beste inrichten en beheren? Hoe kunnen we ons zicht en grip op de informatiehuishouding steeds verder verbeteren? Hoe standaardiseren we onze werkwijzen, zodat wij effectief werken en het wiel niet telkens opnieuw hoeven uit te vinden? Allerlei vraagstukken waar ik mij als Infozorger graag mee bezig houd, zowel samen met onze klanten alsook om de interne organisatie continu te verbeteren. Dat ik deze mooie werkzaamheden enerzijds mag verrichten in een cruciale sector als de zorg en anderzijds binnen een organisatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt maakt voor mij het plaatje compleet!

Vrije tijd

In mijn vrije tijd sport ik graag, variërend van ritten op de racefiets en mountainbike, een bezoek aan de sportschool en een sporadische hardloopsessie. Tevens houd ik van gezelligheid met vrienden en familie. Dit combineer ik graag met een bezigheid, denk hierbij aan het spelen van een bordspel, het bezoeken van mijn favoriete voetbalclub of zo nu en dan een weekendje weg.