Celine de Jong


It’s not about ideas. It’s about making ideas happen - Scott Belsky

Tijdens mijn opleiding stond innovatie centraal. Ik vind het erg leuk om interdisciplinair na te denken over wat een verandering betekent voor verschillende type mensen en organisaties. Dit kwam ook naar boven tijdens mijn (master)stages bij adviesbureaus. Technologisch gezien is er steeds meer mogelijk, maar innoveren kan naar mijn idee geen doel op zich zijn. Al snel sprak de zorg mij aan als betekenisvolle sector om op te focussen. Ik draag graag mijn steentje bij aan het creëren van meer tijd die zorgverleners aan cliënten kunnen besteden.

Infozorg draagt hieraan bij door zorgorganisaties te ondersteunen bij een goede informatiehuishouding. Wat ik leuk vind is de afwisseling en de samenwerking die hierbij komt kijken. Ik zorg er samen met mede-Infozorgers voor dat goede ideeën in praktische oplossingen worden omgezet.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om nieuwe plekken te ontdekken in mijn woonplaats Utrecht of in het buitenland. Verder vind ik het fijn om tijd door te brengen met vrienden en familie. Ik sta altijd open voor een spelletje of een drankje op het terras. Elke vrijdagavond ben ik op de tennisbaan te vinden.