Giel Eeuwes


Wonder is the beginning of wisdom

Opleiding

Door mijn grote interesse in het menselijk lichaam en de zorg ben ik in het verleden biomedische wetenschappen gaan studeren. Ik merkte al snel dat de technische kant van de studie, bewegingswetenschappen, mij erg trok. Later in mijn studie werd ik geïntroduceerd in consultancy. Toen duurde het niet lang meer voordat ik het roer omgooide. Door de consultancy kwam ik erachter dat goed luisteren, een overzicht creëren in wat nu echt belangrijk is voor iemand, uitzoeken hoe processen in elkaar zitten, mensen helpen en waardevol werk doen zaken zijn waar ik echt blij van word.

Infozorg

Ik heb het erg naar mijn zin bij Infozorg. Ik merk dat er voldoende is dat ik nog kan leren. Dit komt goed uit, want ik ben nieuwsgierig van aard. Vandaar de quote van Socrates: ‘‘ Wonder is the beginning of wisdom ’’. Verwondering is het begin van wijsheid. Ik blijf mij verwonderen, benieuwd of ik al wijs ben? Leer me kennen om deze vraag te beantwoorden of vraag het me gewoon.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd sport ik veel: volleybal en calisthenics zijn mijn passie. Ook probeer ik mijn familie en vrienden veel te zien. Graag maak ik samen met hen nieuwe herinneringen. Verder vind ik het leuk om mijzelf te verdiepen in de psychologie en filosofie. Dit kan in de vorm van een boek of welke digitale vorm dan ook, het is immers de 21e eeuw.