Ingeborg Voerman


In de kern van moeilijkheden schuilen de mogelijkheden - Albert Einstein

Mijn 'roots' liggen in de zorg voor mensen met een beperking. Na mijn opleiding SPH ben ik in deze zorgsector aan de slag gegaan. Als zorgverlener heb ik ervaren dat het belangrijk en fijn is om met aandacht en vanuit een gevoel van rust te kunnen werken. Het helpt hierbij enorm als randvoorwaarden voor je werk goed op orde zijn. Op sommige zaken heb je hierbij meer invloed dan op andere.

Een van de zaken waar veel goed in is te regelen, is het ICT vlak. Ik zie het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat applicaties zorgmedewerkers zo goed mogelijk ondersteunen.

Infozorg

Toen Infozorg op mijn pad kwam, werd ik meteen gegrepen door de slogan 'Informatiseerders van de zorg'. Informatisering in de zorg vraagt om meer dan alleen de beschikbaarheid van applicaties. Ze moeten zo zijn ingericht dat het werk er makkelijker door wordt. Ik ben dan ook blij dat ik nu vanuit dit perspectief iets kan doen voor zorgmedewerkers! Ik houd van dingen uitzoeken, erachter komen hoe de vork in de steel zit. Door vraagstukken te doorgronden ontdek je weer nieuwe mogelijkheden.

Vrije tijd

Als ik klaar ben met mijn werk trek ik graag nog even mijn wandelschoenen aan of stap op de fiets om ergens vogels te gaan kijken. Daarnaast zing ik in een prachtig koor en luister ik veel muziek en ga ik graag naar concerten.