Jan-Wycher Joosten


Zie de mens

Dit is wat mij drijft in mijn werk vóór de zorg: de mensen. Mensen die hard werken aan de zorg voor andere mensen die hulp nodig hebben zoveel mogelijk ondersteunen met kennis, tools en innovaties om met elkaar het werk makkelijker, leuker en voor ons allemaal betaalbaar te houden. Op dat snijvlak van processen, IT en mensen werk ik het liefst.

De mensen blijven zien is in het huidige zorglandschap, met al haar uitdagingen, best pittig omdat het al vrij snel gaat om indicaties, declaraties, verantwoordingen of bezuinigen. Het vakgebied van functioneel beheer en informatiemanagement voegt daar nog technische oplossingen, applicaties en data aan toe. In werkelijkheid zijn dat echter alleen maar hulpmiddelen om te ondersteunen bij waar het echt om gaat: mensen die samenwerken (collega’s, klanten) en vooral mensen die hulp nodig hebben (cliënten).

Ook privé ben ik graag onder de mensen, met mijn familie, vrienden ontmoeten in een koffiebar of goede gesprekken tijdens het sporten. Daarnaast lees ik graag historische romans, fantasy, human interest, zit ik regelmatig op de racefiets, wandel ik in de bossen om vogels of wild te spotten, of kom ik tot rust door te werken in onze tuin.

Ik hou ervan om in teams samen te werken, waarde toe te voegen voor het algemene belang en tot resultaten te komen waar iedereen blij van wordt. Daarnaast vind ik het leuk om complexe structuren inzichtelijk en behapbaar te maken, zowel in infrastructuren, beleid als in processen.

Waarmee kan ik jou helpen?