Geert van Rijt


Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen  -Martin Luther King

Werken bij Infozorg betekent dat elke dag anders is. Ik werk samen met de klanten aan projecten met verschillende inhoud, grootte en zwaarte. Ik werk met veel verschillende mensen samen met veel verschillende rollen en functies. Is dat vervelend? Alles behalve. Deze diversiteit zorgt er mede voor dat ik sinds 2015 met veel plezier bij Infozorg werk. Van nature vind ik het fijn om mensen te helpen en problemen op te lossen. Als afgestudeerd bedrijfskundige kan ik bij Infozorg mijn kennis en kunde in de praktijk toepassen. Soms betekent dit dat er veel voorbereiding, veel overleg en nog veel meer werk nodig is om iets veranderen. Soms betekent dit dat een kleine creatieve gedachte al een grote impact kan hebben. Het resultaat is hopelijk in beide situaties hetzelfde; tevredenheid over een aangedragen oplossing.

Een fijn onderdeel in mijn werk is dat ik veel trainingen geef. Zeker de trainingen met de zorgmedewerkers vind ik erg leuk en zinvol om te doen. Naast dat de trainingen een fijne afwisseling zijn, vind ik het belangrijk om in direct contact te staan met de doelgroep waarvoor we het allemaal doen. Het is leuk om in een training te toetsen of dat wat we hebben bedacht, in de praktijk ook werkt en begrepen wordt.

Werken bij Infozorg betekent verder dat ik een volle agenda heb. Gelukkig houd ik voldoende tijd over om leuke dingen te doen in mijn eigen tijd. Ik woon in Nijmegen, samen met mijn vriendin, waarmee ik graag naar concerten en festivals ga. Mocht je ooit in de buurt van Nijmegen zijn kan het ook goed zijn dat je me tegenkomt op één van de mooie fietspaden. Ik mag namelijk graag kilometers maken op mijn racefiets. De omgeving van Nijmegen is net als het werken bij Infozorg, zeer divers!