Jacqueline Wolthof


Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan

Het Officemanagement is het eerste aanspreekpunt voor klanten en relaties en zo komt het dat ik voor deze mensen inmiddels een bekende stem heb, maar dat je er geen gezicht bij had.  Met deze site is hierin nu verandering gekomen.

Sinds 2000 ben ik in dienst van Infozorg als Officemanager en ik vind mijn werk nog steeds boeiend en afwisselend. Infozorg is een dynamisch bedrijf met steeds weer nieuwe ontwikkelingen en dat maakt mijn werk nu juist zo leuk.

Infozorg is een prettige en open organisatie, met leuke en betrokken collega's.

Mijn functie bestaat onder andere uit het verwerken van de uren van de consultants en zorgen dat onze klanten iedere maand een factuur ontvangen die daarop aansluit. Maar ook de telefoon aannemen, afspraken maken en het verzorgen van de financiële administratie vormen een onderdeel van mijn werk. Kortom, om op het Officemanagement te werken moet je eigenlijk een duizendpoot zijn. Een functie die me op het lijf is geschreven.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik veel in het bos te vinden. Lekker lange wandelingen maken met mijn hond. Hardlopen en fitness doe ik om de conditie op peil te houden.