Tom Gerrits


Als we onze hersenen niet blijven stimuleren dan verliezen ze aan kwaliteit.
Use it or lose it – Dick Swaab

Gezondheid is echt mijn ding. Ik lees en schrijf er graag over en probeer ook zo gezond mogelijk (op een biertje hier en daar na) te leven. Dit doe ik niet alleen omdat het goed voor je is, ik vind het ook nog leuk. Sporten is mijn grootste hobby en ik vind het heerlijk om nieuwe gezonde gerechten te proberen.

Bij voorkeur sport ik in teamverband. Samen toewerken naar een hoger doel is een mooi proces, helemaal als het doel uiteindelijk wordt behaald. Bij Infozorg gebeurt dit ook. In teamverband werk je aan een project en probeer je het optimale eruit te halen. Dit sociale aspect is een belangrijke reden geweest voor mij om bij Infozorg te gaan werken.

Daarnaast wil ik graag waardevol werk doen. Ik heb in mijn studententijd een bijbaantje bij het RaboudUMC in Nijmegen gehad, en hier merkte ik dat er ontzettend veel tijd en geld in de registratie en informatisering van de zorg zit. Zonde, want dit zou in de zorg zelf gestopt moeten worden. Infozorg helpt zorgorganisaties hierbij door de informatiehuishouding op orde te brengen en allerlei registratieprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Verder ben ik iemand die geniet van het leven en daar het maximale uit wil halen. Ik ga graag het avontuur aan en wil zoveel mogelijk dingen zien, leren en ontdekken. Ik reis graag, vind het leuk om nieuwe culturen te beleven en wil mezelf blijven ontwikkelen. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en ik zal niet snel nee zeggen. Tot slot ben ik iemand die altijd op een nuchtere en vooral positieve manier tegen dingen aan zal kijken.