Margreeth van Zoeren


Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Als moeder van een zoon die begeleid woont via een zorgorganisatie weet ik hoe belangrijk het is dat zorgaanbieders zoveel mogelijk tijd aan zorgtaken kunnen besteden. Ik ben er trots op dat ik met mijn werk bij Infozorg daaraan een steentje mag bijdragen.

Functioneel beheer

Samen met mijn collega’s van het Infopunt ondersteun ik zorgmedewerkers bij het werken met de voor hun werkzaamheden noodzakelijke systemen. Daarnaast werken wij samen met de consultants van Infozorg om ervoor te zorgen dat die systemen zo optimaal mogelijk worden ingericht en op elkaar aansluiten. En dat alles doen we als Infozorg samen met onze klanten en hun medewerkers, met veel plezier en grote betrokkenheid. Daarbij volgen we nauwlettend alle ontwikkelingen op informatiegebied en in de zorg, en zoeken we continu naar manieren om het met zijn allen beter te doen.

Vrije tijd

Net als de andere Infozorgers heb ik een passie voor informatiehuishouding in de zorg. Gewone huishouding kan mij minder bekoren. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag. Ik ben liefhebber van spannende series en lees graag. Hobby’s die ik met mijn echtgenoot deel. Ook ben ik een enthousiast jeu de boules speler. Daarnaast houd ik van muziek, niet alleen als luisteraar maar ook zelf achter de piano. Dat laatste vaak met een stuk van mijn favoriete componist J.S. Bach.