Roderick Schoenmaeckers


It's nice to be important, but it's more important to be nice - Scooter

Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij Infozorg. Binnen Infozorg werk ik mee in allerlei projecten, hierdoor zie ik veel verschillende projecten en is mijn werk erg afwisselend.

Wanneer ik niet aan het werk ben speel ik graag hockey of maak ik muziek (drum, gitaar, piano, vals zingen onder de douche..). Bij hockey speel je in teamverband, bij Infozorg eigenlijk ook. Eenieder doet waar hij/zij goed in is en vormt zo een schakel in de keten. Hierdoor is er binnen Infozorg veel kennis over elk onderwerp in de zorg, waarmee zij zich kan onderscheiden en de werknemer trots kan zijn!

En dan muziek. Hoe ontstaat muziek? Een artiest krijgt bewust of onbewust een idee in zijn hoofd. Een bepaalde zin, een stukje van een melodie, het kan van alles zijn. Vervolgens moet de artiest in zijn verbeelding graven om dit idee te vormen tot een lied. Sommige ideeën belanden in de prullenbak, sommige ideeën vormen na veel strepen en krassen gaandeweg een muze, waar al dan niet het originele idee in terug te horen is.

Zo werkt dit ook bij Infozorg, waar ideeën de kans krijgen. Het kan beginnen met een klein idee, een hersenspinsel. Na brainstorm en discussie kan zo'n idee leiden tot nieuwe inzichten, tot een product, tot Saar. Moge er nog vele muzen volgen!