Simone SalaWees jezelf, er zijn al anderen genoeg!

Waar zouden we zijn zonder onze mensen? Onze Infozorgers zijn ons belangrijkste bezit. Bij hen zit de kennis en de kunde die de klant van Infozorg zo waardeert.

Ik ben dan ook trots op onze consultants die in het belangrijke werkveld van de zorg dagelijks zorgen voor een deel van de ondersteuning van het primaire proces, met als doel dat de zorgaanbieder doet waar hij/zij goed in is; de zorg!

Mijn functie binnen Infozorg is faciliterend. Ik probeer die omstandigheden te creëren waardoor onze hoog opgeleide en zeer zelfstandige consultants hun werk goed kunnen doen, met als doel dat de consultant kan doen waar hij /zij goed in is!

Ik zorg o.a. voor allerlei arbeidsvoorwaardelijke zaken, de planning van werk en het selecteren van eventueel nieuw personeel.

Daarnaast ben ik te bereiken voor (oude en nieuwe) klanten die meer van ons willen weten en willen weten of en wat wij voor hen kunnen betekenen.

Omdat ik bijna dagelijks op kantoor ben, ben ik van veel zaken op de hoogte en probeer ik een schakel te zijn in ons bedrijf. Ik geniet ervan als het ons lukt om een team van mensen aan de klant te leveren die elkaar aanvult en versterkt. Ik geniet ervan als de juiste mensen op de juiste plek zitten. Ik geniet ervan als we bij een nieuwe klant aan de slag kunnen. Ik geniet van (bijna) elke dag die (bijna) elke dag weer anders is. Daar draag ik met plezier mijn steentje aan bij............