Astrid Hagedoorn


Als je het woord moeilijk weglaat zal je zien dat het vanzelf wat makkelijker gaat

In 12,5 jaar werken in de in- en extramurale ouderenzorg heb ik gezien en ervaren dat de zorg grote veranderingen heeft doorgemaakt. Er zijn steeds meer applicaties en ICT-oplossingen voor de zorg voor o.a. zorgtechnologie, het dossier en de administratie. Het landschap van alle applicaties dat is ontstaan wordt steeds complexer en grijpt dieper in elkaar.

Puzzelen

Regelmatig bieden zich van verschillende kanten nieuwe wetgeving, regelgeving, oplossingen, beperkingen en mogelijkheden aan en is het een puzzel om te overzien wat er moet gebeuren om het applicatielandschap makkelijk ‘draaiend’ te houden, Hierdoor kan het gebeuren dat de zorgmedewerker teveel tijd kwijt is met de technologie.

Mijn werkpassie is al deze informatie te absorberen en vertalen naar een begrijpelijke werkwijze of oplossing. Het geeft mij plezier als dit gelukt is. Bij Infozorg doe ik dat samen met andere bevlogen Infozorgers.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd geniet ik van man, kinderen, familie, hond, kat, vrienden, boeken en films. En... in het prachtige Doesburg en de bosrijke omgeving eromheen is altijd iets te doen!