Floor Kleijn


Try not to become a (wo)man of success, but try to become a (wo)man of value - Einstein

Mede dankzij mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen kwam ik er achter dat heldere, duidelijke en transparante communicatie van groot belang is om welk proces dan ook goed te laten verlopen. Tijdens mijn werkende leven besefte ik dat ik veel plezier haal uit de juiste randvoorwaarden creëren zodat anderen hun werk goed kunnen uitvoeren. Werken met mensen en de rol van ontzorger op me nemen maakt mij gelukkig. Deze aspecten kunnen toepassen voor een werkgebied met maatschappelijk belang zoals de zorg is de kers op de taart.

De diversiteit in projecten en organisaties, aandacht voor wat echt belangrijk is voor de mensen die in de zorg werken en hen ondersteunen op de achtergrond is wat mij aantrekt in het werken bij Infozorg. Het samenwerken met collega’s met expertises op verschillende vlakken maakt het werk niet alleen interessant maar ook leuk.

Bourgondiër

Ik zou mijzelf omschrijven als een echte Bourgondiër, in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met eten, drinken, nieuwe restaurants ontdekken, koken en samenzijn met vrienden en familie. Wanneer het kan ben ik op reis om nieuwe plekken te ontdekken, maar het afgelopen jaar heeft mij ook geleerd om veel te wandelen en daardoor te genieten van de Nederlandse omgeving.