Ilona Pullens


De enige bron van kennis is ervaring - Albert Einstein

Sterrenbeeld

Geboren in oktober, ben ik een echte weegschaal. Ik ben eigenlijk altijd op zoek naar het best haalbare, rekening houdend met de context. Gebruik maken van de nuance als dat kan. Duidelijke keuzes maken en concrete stappen zetten als dat moet.

Filosofie

De werken van Aristoteles en van Epictetus spreken mij zeer aan. Goed beseffen wat wel en wat niet in onze macht ligt, daar naar handelen. Het streven naar moed: zie altijd de feiten onder ogen en probeer vanuit die context het juiste te doen. Rechtvaardigheid, deugdethiek en praktische wijsheid. Ik probeer er naar te leven. Of ik een stoïcijn ben? Leer mij kennen, dan kun je die vraag zelf beantwoorden.

Vakmanschap

Informatiemanager, informatiearchitect, functioneel beheerder, informatiseerder. Rollen die om kennis van zaken vragen. Rollen waar ik mij goed in voel, waar ik van geniet. Helemaal als ik deze kennis en ervaring kan vertalen in legoblokken en een methode, zodat we ze makkelijk kunnen toepassen in de zorg. Daarmee helpen we zorg verbeteren. Ik ben er zo trots op dat alle Infozorgers vaklieden zijn.