22 jaar


Na 22 jaren in dit leven 
Maak ik het testament op van mijn jeugd
Niet dat ik geld of goed heb weg te geven
Voor slimme jongen heb ik nooit gedeugd
Maar ik heb nog wel wat mooie idealen...

Een lied van Boudewijn de Groot: Testament.

Een mooie mijlpaal, 22 jaar. En wat is dan nu het testament van onze jeugd?

Onze jeugd

Vanaf onze eerste dag wilden wij onze kennis zo goed mogelijk beschikbaar stellen en zorgorganisaties daarmee nog beter helpen. Dat hebben wij al die jaren gedaan. We hebben onze kennis weten om te zetten in legoblokken. Legoblokken die voor al onze klanten beschikbaar zijn en waarvan er veel al in de bibliotheek van Saar staan. We streven ernaar om onze legoblokken concreet, herkenbaar en direct inzetbaar te maken.

Juist nu er in heel korte tijd zoveel anders moet, kunnen we met onze legoblokken snel resultaten boeken. Een mooie basis om op door te pakken. Dus kijken we verder vooruit en zijn we telkens weer hard aan het werk om praktische hulpmiddelen klaar te zetten.

Trots

We zijn trots op ons 22 jarig bestaan, op ons sterke fundament. We zijn blij dat we met zoveel klanten goede relaties hebben opgebouwd en dat we hen nog altijd mogen helpen. Ook in deze voor hen zo moeilijke tijd.

Saar leren kennen?

Wil je door onze legoblokken kunnen bladeren? Of wil je meer van Saar weten? Kijk dan hier op www.infozorg.nl/saar. Of vraag een eigen rondleiding aan, dat doen wij ook nu heel graag, gewoon online. Komende tijd zullen wij ook webinars organiseren. Wij houden je hierover op de hoogte.

14 april 2020