Tim Evers


There is no way around hard work, embrace it. You have to put in the hours because there is always something you can improve - Roger Federer

Informatiekunde

Sinds dat ik me kan herinneren houd ik me al bezig met software, niet het programmeren ervan, maar het volgen van de nieuwste ontwikkelingen en het nuttig toepassen hiervan. Dit is dan ook de reden dat ik informatiekunde ben gaan studeren.

Gezelligheid

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te tennissen, gezellig met vrienden af te spreken en op vakantie te gaan. Ik tennis vrij veel en op redelijk niveau, maar de gezelligheid eromheen is wat het voor mij echt een belangrijk deel van mijn leven maakt. Daarnaast is een goed kopje koffie in de zon op een terrasje, trouwens ook echt iets waar ik echt van kan genieten.

Ontwikkeling

Of het nu op de tennisbaan is, bij Infozorg of in het dagelijks leven, ik probeer altijd te zoeken naar dingen die beter kunnen. Binnen Infozorg houd ik me vooral bezig met Saar. Het ontwikkelen en beheren van onze informatiehuishouding applicatie. Vanuit mijn studie heb ik veel geleerd over het ontwikkelproces en het optimaliseren van werkprocessen, dit kan ik dan bij Infozorg ook goed toepassen in de praktijk. Hiermee probeer ik mijn collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen. Waardoor zij onze klanten elke dag optimaal te kunnen helpen en onze klanten vervolgens zo goed mogelijk zorg kunnen leveren. Dat is echt iets wat mij blij maakt. Dit gaat uiteraard niet allemaal vanzelf, vandaar ook de quote van Roger Federer.