Marieke EversEen dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Binnen Infozorg houd ik me onder meer bezig met het bemensen van het Infopunt. Het helpen van collega’s en het beantwoorden van gebruikers vragen van klanten over diverse applicaties is iets dat dagelijks voorbij komt bij het Infopunt. Ook houd ik me samen met enkele collega’s bezig met de ontwikkeling van Saar, de tool die ons erg helpt bij het in beeld krijgen van alle applicaties en processen bij zorgorganisaties.

In mijn vrije tijd tennis ik graag, het liefst buiten. Ik houd van tennis omdat het een erg leuk en veelzijdig spelletje is, maar ook omdat we veel plezier na de wedstrijden als competitieteam bij OTV hebben. Een andere sport die ik graag beoefen in de winter is skiën, de stilte van de bergen met het geluid van je eigen ski's geeft me een heerlijk vrij gevoel. Verder lees en puzzel ik graag.

Nog even over de spreuk hierboven: Ik geloof dat als je positief in het leven staat, je een plezieriger, gelukkiger en misschien wel een langer leven zult hebben. En om dit stukje met een andere quote te eindigen:

Bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg...