Marieke EversEen dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Sinds het begin van Infopunt ben ik één van de vaste Infopunters. Infopunt is inmiddels een bekend en gewaardeerd aanspreekpunt voor zowel Infozorgers als voor klanten. Wij zijn het eerste contact voor de klant met bijvoorbeeld vragen over de inrichting van een ECD, bij problemen met declaraties van cliëntenzorg of autorisatie van medewerkers. Met collega’s sparren over hoe een specifieke inrichting het beste kan worden gedaan in een specifieke applicatie vind ik een leuke bezigheid! Inmiddels heb ik behoorlijk wat ervaring met vooral de administratieve processen en de financiële stromen binnen de VVT zorg.

Samen met enkele collega’s help ik met de ontwikkeling van Saar, de tool die ons erg helpt bij het in beeld krijgen van alle applicaties en processen bij zorgorganisaties. In Saar houden we alle ontwikkelingen bij van zorgapplicaties (b.v. Ons, Ysis, Medimo), om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

USM is voor ons een handvat waarmee we zo efficiënt mogelijk problemen en oplossingen voor onze klanten en ook voor Infozorg benaderen.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd tennis ik graag, het liefst buiten. Ik houd van tennis omdat het een erg leuk en veelzijdig spelletje is, maar ook omdat we veel plezier na de wedstrijden als competitieteam bij OTV hebben. Een andere sport die ik graag beoefen in de winter is skiën, de stilte van de bergen met het geluid van je eigen ski's geeft me een heerlijk vrij gevoel. Verder lees en puzzel ik graag.

Nog even over de spreuk hierboven: Ik geloof dat als je positief in het leven staat, je een plezieriger, gelukkiger en misschien wel een langer leven zult hebben. En om dit stukje met een andere quote te eindigen:

Bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg...