Infogrip


Infogrip staat voor grip op informatie. Met een abonnement Infogrip krijg je elke dag inzicht in informatie. Dat kan informatie zijn over zorg, over bedrijfsvoering, of over functioneel beheer. We ontsluiten de informatie die jij nodig hebt. De manier waarom we die informatie ontsluiten en presenteren hangt af van jouw behoefte.

Het Infogrip assortiment

Wij hebben al veel informatie ontsloten in rapportages. Al die kennis en kunde stellen wij als assortimentsrapporten ter inzage beschikbaar aan onze abonnees. Informatie over deze rapporten is te vinden in Saar Infogrip in het document Uitleg en documentatie Infogrip Ons assortiment.

Ben je benieuwd?

Wil je meer inzicht in jouw gegevens of hulp bij het ontsluiten van data, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een presentatie van Infogrip, ons hulpmiddel voor informatie ontsluiting. Laat je gegevens achter via het roze blok rechts, dan nemen wij contact met je op.

Statuspagina

Voor een actueel overzicht van de beschikbaarheid van Infogrip wordt verwezen naar de Statuspagina in de Saar Infogrip omgeving.


Inloggen doe je hier

Infogrip_logo_small

Infogrip login

Je staat op het punt in te loggen in een applicatie die persoonlijke gezondheidsinformatie bevat. Deze informatie is VERTROUWELIJK.

Meer weten?