Voel jij je zeker in de mist?


Mist zorgt in het verkeer direct voor verstoring en onzekerheid. Iedereen gaat langzamer rijden, er vormen zich files. Chauffeurs voelen zich onzeker. Een situatie die je vast herkent. En zo is het ook als je stuurt op basis van data waarbij je niet zeker weet of die data klopt. Een open deur, maar daarmee niet minder waar. Je voelt je onzeker als je minder zicht hebt!

Zicht geeft zekerheid

Goede gegevens zorgen voor goed zicht, ook als je zelf midden in het werk zit en je voelt hoe dingen lopen. Data geeft je daarbij aanvullend een beeld van hetgeen je voelt, van hetgeen je aan het doen bent. Met andere woorden: goede gegevens verrijken je dagelijks handelen. En als de gegevens niet kloppen zie je dat direct, je herkent en interpreteert immers automatisch de dingen uit jouw dagelijkse praktijk.

Hoe zeker weet jij dat jullie data juist is?

Als je wat meer op afstand werkt, je zit niet in die dagelijkse praktijk, je bent bezig met langere termijn vergezichten, dan herken je details en fouten daarin niet zomaar. En juist als je iets meer op afstand werkt stuur je op die gegevens. Je neemt belangrijke beslissingen voor een groot deel mede gebaseerd op basis van data. En dus ……. moeten die basisgegevens absoluut kloppen.

Een datawarehouse is er meestal voor het inzichtelijk maken van stuurinformatie. Informatie die bestaat uit gebundelde of geaggregeerde data. Natuurlijk kan je in principe uit datawarehouses ook de detailgegevens halen. Onze ervaring is dat het soms net even sneller gaat als je voor operationele informatie een ander hulpmiddel hebt, waarmee je op een net andere manier naar gegevens kijkt. Mede daarom hebben wij al lang geleden onze applicatie Infogrip ontwikkeld.

Infogrip geeft je grip op data

Infogrip ontsluit data, met of zonder API’s, webservices of welke koppelmogelijkheid dan ook. Met Infogrip hoef je zelf geen software te kiezen waarmee je iets wilt ontsluiten. Wij stellen met Infogrip een applicatie beschikbaar waarmee wij gegevens laten stromen en op de juiste plaats beschikbaar stellen. Infogrip kan data sturen naar een dashboard, naar een andere applicatie (koppeling) of presenteren in een overzicht.

Infogrip helpt ook met functioneel beheren en kan bijvoorbeeld laten zien welke inrichting er gekozen is in een applicatie. Ook kan Infogrip helpen bij het vaststellen of je bepaalde velden in een applicatie wel (goed) gebruikt, zodat je je nu al kan voorbereiden op het werken met gegevensaanleveringen in het kader van PGO dan wel eOverdracht. Ook hebben wij er met Infogrip voor gezorgd dat je kunt blijven inkijken in data die stond in uitgefaseerde applicaties.

Infogrip is van veel markten thuis!

Inzicht in het assortiment van Infogrip

Alles wat wij maken en gemaakt hebben presenteren wij in ons Infogrip overzicht dat wij ons assortiment van Infogrip noemen. Onze klanten kunnen daar zoeken en bekijken wat er al is. Zo kan je jouw ideeën toetsen, dan wel verrijken. Dat helpt je om sneller en beter te werken. Dit assortiment kun je inzien in Saar, in de aparte Saar Infogrip omgeving met uitleg bij elk onderdeel. En als je daarin kunt rondkijken heb je ook toegang tot onze hele Saar bieb, waarin wij alles wat we uitwerken hebben staan en nog in neerzetten. Dus kennis van allerlei applicaties, koppelingen, praktische voorbeelden en sjablonen.

Wil je ook gebruik maken van al onze expliciet gemaakte kennis? Laat van je horen, we nemen je online graag mee en laten je concreet zien wat mogelijk nuttig voor je is. Ook kunnen wij je tijdelijk toegang geven tot Saar Infogrip met ons assortiment en tot onze Saar bieb, zodat je op je gemak kunt rondkijken wat er is.

Infogrip helpt de mist oplossen en zo word je niet onzeker.

Heb je vragen? Laat het ons weten via het groene blok rechts.

1 maart 2023